De Vinex wijk

28 september 2026 - Lovina, Indonesië

Hallo lieve allemaal,

Het kleine jongetje André, de grote vriend van Huib en mij, is verhuisd. Hij wachtte iedere ochtend op Huib en mij op het strand. Of eigenlijk vooral op Huib. Hij kreeg een grote gele truck die ook nog de wielen gewisseld kon krijgen. Uren speelplezier hadden Huib en André samen.  En omdat ik hem tot nu toe nog niet gezien had, zelfs niet op zaterdag en zondag ben ik even gaan rondvragen. Ze woonden vlakbij in het vissersdorp. En zijn nu verhuisd naar de Vinex wijk buiten het dorp. Een wit dorp waar de regering kleine huisjes heeft neergezet. Ze worden verhuurd maar ook verkocht. Kosten ongeveer € 10.000. Met een hypotheek van 20 jaar. De huisjes die verhuurd worden zijn eigendom van lokale huisjes melkers. Aan huur kosten ze zo'n  € 55 per maand. Exclusief, dat wel.

Voor nu voor iedereen een dikke knuffel en voor degenen die het op prijs stellen een dikke KUSSSS

Alita

1. SamBal:
    28 september 2026
    Dré en ik haalden de wielen er af … en dan kijken wie een wiel het verst kon laten rollen. Tijden waren we hier zoet mee!😅