Plannen en zo
9 september 2025 - Lovina, Indonesië
Hallo lieve allemaal,
Gisteren een dag zonder dokter en infusen en injecties. We besluiten een tripje buiten het hotel te maken. Lunchen bij het Suma hotel is een mooi plan. Ik bestel via Grab vervoer. Zowel Cening als Luh hebben andere dingen te doen. De ontvangst bij Suma is zo hartelijk. Alsof ik jaren ben weggeweest. En het zijn maar drie maanden. Mijn uitspraak "mountains never meet and people always do" wordt helemaal waargemaakt als plotseling Marco opduikt. Een heel erg leuk contact van mijn vorige reis. Hoe bijzonder is dat toch. Hij is maar drie dagen in het noorden.
Guust gaat aan de beefburger en voor mij avocado shrimp salad. De dressing is zo geweldig. Dat is mijn favoriet. Aardbeien milkshake en lemon juice. Zonder suiker. En dan terug naar villa Jaya. Tegen twee uur ligt Guust op bed. Moe en voldaan. Plan voor vanmiddag is het zwembad.
Het lukt om over de rand te komen. Maar zwemmen is nog te heftig. Het lijkt te gaan regenen. Het lijkt en het gebeurt niet.
Tijdens de 5e of 6e beker thee maken we plannen voor de komende tijd. We gaan villa Jaya zaterdag inruilen voor het Suma hotel. Luxe kamer met 2 bedden. Geen springveren meer voor mij. Groot ontbijt met zwarte rijst pudding. Dinsdag verhuizen we opnieuw en gaan we naar Amed. De vrijdag daarna onze laatste reis naar Sanur. De hotels zijn geboekt.
We duimen een paar keer per dag om te zorgen dat de bloedtest van donderdag geen roet in plannen gaat gooien.
Diner bestaat uit gebakken banaan en yoghurt met honing.
De luiken gaan vroeg dicht vandaag
Voor nu voor iedereen een dikke knuffel en voor degenen die het op prijs stellen een dikke KUSSSS
Alita

Zo lekker.
Heel veel plezier de komende dagen lieverds. Zo veel mogelijk genieten toch?
Doe ze bij Suma de groetjes van me?
Dikke knuf,
Eva
Hotel Swastika in Sanur?
Lekker eten op de pasar malam😋